Snapse extravaganza

Har lige smidt denne hurtige gennemgang op på facebook.com/madhistorier

59296_10151224036283052_952046640_n

Min gode ven Michael er et generøst og festligt menneske, der går langt i sine forberedelser på enhver sammenkomst. Da han annoncerede familiens julefrokost i god tid, har jeg haft tid til at planlægge vores del af sammenskuddet – snaps.
Rugrød, rødsyre, hjælme, kvan, rosmarin, havtorn, løvstikke/bronzefennikel, brombær/lakrids/rugbrød, hasselnød/vanille, æble/citronbasilikum, tranebær/gin, æble/citron/peberrod, za’atar, dadel, granatæble/tomat/sumac, hjemmelavet Averna, essencer på tormentil, ensian, angostura, bitters på bagt æble, rød grapefrugt og humle, havtorn/hjælme/hyben/ tormentil og et par ting mere.
Fuldstændig skudt over målet, men sjovt. Og da jeg ikke er den store snapsedrikker, har jeg det endda glimrende i dag.

edit februar 2013:
de 6-8 mest kedelige af ovenstående er nu lavet om til bitters – se venligst en anden post!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s