Nordisk bitter

Tilsætning til cocktails, med et højmosepræg. Tænk Gammelgab.

edit: en ny udgave eksisterer, og er skitseret i en nyere post med bitter-opskrifter. Denne er bibeholdt for historiens skyld. Og den nye er bedre.

Til en flaske vodka tilsættes

1 stor tsk tormentilrod (jeg brugte tørret, mortret)

1 god håndfuld frisk/frossen havtorn, mast

En mindre håndfuld hybenskaller (jeg brugte, desværre, tørrede pga årstid)

3 mL hjælmevodka ufortyndet

Filtreres og tilsmages om tre ugerROLL3DX-1

One response to “Nordisk bitter

  1. Pingback: Bitter | smagsbilleder·

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s