Æble-citronbasilikum vodka

Vistnok en citronbasilikum udgave af en citronverbena opskrift, og vistnok fra Ammans Snaps – en fin bog.

Vodkaen trækkes i to trin:

Først trækkes nogle kviste citronbasilikum på vodka i højst 6 dage. Filtreres.

Dernæst trækker samme vodka på tyndskårne æblebåde, så vodkaen når over æblerne, i mindst 4 uger. Gerne mere. Husk at holde frugten under med f.eks. et glas.

Skal ikke sødes.

Den smager virkelig godt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s