Negroni

P154

Negroni.

1 del Campari, 1 del gin (god!), 1 del sød hvid vermouth. Acquired taste… men ultra-italiensk, og det dokumenterede eksemplar endda indtaget på Plaza Vittorio Emmanuele, med udsigt til en mindeplade for Giuseppe Garibaldi!

Superedit:

Hvis du læser denne post, og er nødsaget til at læse denne:
http://www.thespeakista.com/2012/06/negroni-nirvana-wrapping-it-all-up/

Edit:

Americano er mildere, og nok lidt bedre:
30 mL campari
30 mL sød rød vermouth
Et godt skvulp danskvand

Hældes over is, røres rundt. Pyntes med en halv citron- og en halv appelsinskive. Mums.

Americano hed i øvrigt oprindeligt Milano-Torino. Federe navn.

edit 2: 

Bitter Guiseppe.

3 dele Cynar
1 del sød vermouth
2 dask appelsin bitter
1 skive citron

Rystes eller røres.

edit 3:

Trident

Robert Hess says he originally created the Trident, which he calls “one of my most successful cocktails,” while working with Fee Brothers’ peach bitters, but then found that Cynar fit perfectly into the flavor profile. “It’s essentially a Negroni, just shifting everything toward a more obscure ingredient,” he says.

1 oz. dry sherry
1 oz. Cynar
1 oz. aquavit

2 dashes peach bitters

Ice
Tools: mixing glass, barspoon, strainer
Glass: cocktail
Garnish: lemon twist
 

Stir all ingredients with ice. Strain into glass and garnish.

( http://imbibemagazine.com/Recipe-Trident )

edit 4:

Bitter widow

Erstat gin med vodka i 1:1:1

And the beat goes on… der findes et utal af variationer over denne eller disse drinks. De er ofte gode!

One response to “Negroni

  1. Vil bare lige bidrage med min ynglings Campari opskrift, som jeg forstiller mig du også ville få glæde af. 1/3 del Campari, 1/3 del Friskpresset grape, 1/6 del Citronsaft, 1/6 del Mango-chilli sirup (Monin, men en hjemmelavet passionsfrugt-chilli sirup dur også). Det er en af de få cocktails jeg som bartender kan få (næsten) for mig selv😉 Den skal naturligvis nydes iskold, da der er rigeligt med smag i./Bo

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s