Tomatsalat med granatæble og dressing

Førnævnte bog af Silvena Rowe har også denne fantastiske og nemme salat:

6 modne, aromatiske tomater
Kernerne fra 1 granatæble.

Dressing:
1 tsk stødt sumac
1/2 tsk stødt spidskommen
4 spsk olivenolie
2 spsk granatæble sirup (på tyrkisk hedder det Nar Eksili, og findes nemt på Vesterbro)

Skær tomaterne ud i skiver. Anret.

Skær granatæblet ud i kvarte, bank på skallen med bagsiden af en kniv, en grydeske eller lignende, så kernerne ryger u i håndfladen/skålen. Arranger kernerne oven på tomaterne.

Bland dressingen. Man kan spare lidt på olien ift. ovenstående. Hæld dressingen over det andet.

Voila!

Foto_2

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s