Bagte rødbeder som carpaccio

Et vedvarende projekt er at begrænse mængden af ubrugelig information pr. hyldemeter kogebøger. Egentlig ret nemt, nu hvor man har en blog: den ene interessante detalje man gemmer på, kan passende smides ud på nettet og gøre reklame for bogen.
Her fra Nanna Simonsen: Nannas Salater (Gyldendal)

3-4 rødbeder
Salat – mizuna, rucola, rød sennep eller lignende
Salt
Olivenolie
Lidt hvis balsamico
Peber
Parmesanost
1 citron skåret i kvarte

Vask rødbederne forsigtigt uden at skære eller skrælle dem. Tør dem hurtigt, bag dem i 2 timer ved 160 grader. Køl ned, skræl dem, skær ud i tynde skiver – gerne med mandolinjern.
Anret med passende størrelse salatblade, parmesan i tynde! skiver og resten af ingredienserne.

Voilá!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s