DIY triple sec

Den her er nem.

Skallen (altså den farvede overflade, ikke det hvide bitre) af 2 usprøjtede citroner
Skallen (altså den farvede overflade, ikke det hvide bitre) af 6 usprøjtede appelsiner
To flasker cognac el. armagnac

Lagres i 3 måneder.

Filtreres, smages til med lidt 1:1 sirup. Smager fremragende.

Inspiration her:
http://www.food.com/recipe/homemade-grand-marnier-191348
og her:
http://www.foodiewithfamily.com/2010/04/26/homemade-grand-marnier-clone/

About these ads

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s